Telkotürk İnternet

Telkotürk Hakkında

Telkotürk 2020 yılında ‘Ezber bozan iletişim’ Mottosu ile telekomünikasyon sektöründe yerini almıştır. Bir seneye yakın süre ile alt yapı yapılanma çalışmalarını tamamlayan ve ilgili lisanslar kapsamında en yeni teknolojiler ile donanan Telkotürk, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından ‘İnternet Servis Sağlayıcı’ ve ‘Sabit Telefon Hizmetleri’ işletmecisi lisansları ile yetkilendirilmiştir.
Telkotürk Hakkında
Telkotürk Hakkında
Telkotürk uzun yıllardır GSM operatörlük hizmeti veren, merkezi Ümraniye`de bir internet ağı firmasıdır. Sizde her biri kendi alanında uzman ekip kadrosuyla çalışan, tecrübeyi bilgi ile yoğurarak müşterilerine hızlı internet ile ilgili alt yapı kuran Telkotürk firması ile iletişime geçebilirsiniz.
Kısa sürede yerelden ulusala doğru hızlı bir şekilde alt yapısını kuran, ciddi bir eğitim sürecinden sonra bünyesine kattığı uzmanlarla hizmet sunan Telkotürk firması, sektörün de önde gelen firmaları arasında yerini almış durumda. Müşteri memnuniyeti oldukça yüksek olan firma, daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Sadece Ümraniye değil, İstanbul`un 39 ilçesinde internet altyapısı hizmeti veren firma, kısa sürede bütün Türkiye`de faaliyet gösterecek büyüklüğe ulaştı. Türkiye`nin her bölgesinden müşterisi olan firma, yoğun taleplere yetiştirdiği uzman ekibi ve sağlam alt yapısı sayesinde hızlı bir şekilde cevap vermektedir.

Telkotürk’ün ezber bozanları;

İlk defa belirli platformlarda sabit ping süresi performansı sunulması,
Toplam İnternet trafiğinin toplanan veri trafik kapasitesinin üzerinde tutularak ‘0’ sıkıştırma uygulanması,
Kar değil müşteri memnuniyeti odaklı vizyonu,
Yapay zeka ile abonelik sisteminin öncüsü olması,
Yazılım tabanlı uygulamalar ile içerik sağlayıcılara erişimde %30 kadar performans artışı sunması.

Hızlı Limitsiz Özgür İnternet

İnternet konusunda kullanıcılardan gelen şikayetlerin başında internet hızının yavaş olmasıdır. Birçok ev ve kurumsal kullanıcının en çok şikayet ettiği internet hızının yavaş olması konusunu büyük ölçüde çözen Telkotürk firması ile tanışma vaktiniz geldi sanırım.
Limitsiz İnternet - Telkotürk
Limitsiz İnternet - Telkotürk
Siz de Telkotürk firmasının sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

1. Hızlı

Hız konusunu şikayet olmaktan çıkaran Telkotürk firmasının alt yapısından faydalanmak için daha fazla beklememelisiniz. İnternetiniz donmayacak, keyifle video izleyecek ve istediğiniz web sayfasında hızlı bir şekilde dolaşabileceksiniz.
Hızlı İnternet - Telkotürk
Hızlı İnternet - Telkotürk
Bir servis sağlayıcıdan beklediğiniz her şey ve daha fazlasını sunan firma, herhangi bir aksilik durumunda bir telefon kadar uzaklıktadır. Hızlı internet almak ve olası sorunlara en kısa sürede çözüm bulmak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçmeyi unutmayınız.

2. Limitsiz

İzlediğiniz film yarıda mı kalıyor? Bir konuyla ilgili araştırma yaparken internetinizin biteceğine dair endişeniz mi var? İletişim çağında bu tür konuları sorun olmaktan çıkaran ve konforlu ve sınırsız internet imkanı sunan Telkotürk var artık. 81 ilin tamamında 7/24 sınırsız internet imkanlarından faydalanmak istiyorsanız gönül rahatlığıyla Telkotürk firmasını tercih etmenizi öneriyoruz.

3. Kurulum

Sadece 48 saat sürecek bir çalışma ile internetinizi kullanıma hazır hale getiren Telkotürk firması, bu alanda da fark yaratıyor. Bir çok servis sağlayıcısından duyulan şikayetlerin olmadığı, kısa sürede kullanacağınız internetinizin olmasını istiyorsanız Telkotürk firması ile iletişime geçiniz.

Fiber İnternet

1. Limit yok

Telkotürk Veri Akış Erişimi altyapısı ile 81 ilin tamamında hem fiber hem de yüksek hızlı internet hizmetleri sunmaktadır. Yeni nesil teknoloji altyapı bileşenleri ile yazılım tabanlı ileri ar-ge teknolojileri sunan Telkotürk, tüm Telko ürün ve hizmetlerinde müşteri odaklı hizmet sunmaktadır.
Fiber İnternet - Telkotürk
Fiber İnternet - Telkotürk
Müşteri memnuniyetini önemseyen firma, sunduğu kaliteli ve hızlı internet hizmetiyle müşterilerinin günlük yaşamlarındaki standartlarının da artmasına katkıda bulunmaktadır.

2. Kısıtlama yok

Müşterilerinin sınırsız internetten yararlanmasını sağlayan bir alt yapıya sahip Telkotürk firması, olası aksaklıklarda bile internet erişimine kısıtlama getirmesinin önüne geçecek çözümler geliştirmiştir. Firma kaynaklı herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmayacağınızdan emin bir şekilde internet kullanımının keyfini doyasıya yaşamayabilirsiniz.
Kısıtlama yok - Telkotürk
Kısıtlama yok - Telkotürk

Telkotürk Hizmetleri

-Limitsiz İnternet

Bireysel internet kullanmak isteyen kullanıcıların yoğun olarak tercih ettiği Telkotürk firması, müşterilerinin güvenini zedeleyecek her türlü olumsuzluklara karşı alternatif çözüm planlarını da geliştirmiştir. Uzman ekibi ve modern ekipmanlarıyla hizmet sunan firma, hizmet kalitesinden ödün vermemektedir.
Telkotürk Hizmetleri
Telkotürk Hizmetleri

-Kurumsal İnternet

Kurumsal ve büyük firmalara internet hizmeti sunan Telkotürk, Türkiye’nin birçok büyük markasının internet alt yapısını yapan firma olarak da dikkatleri üzerine çekmiştir.
Kurumsal İnternet - Telkotürk
Kurumsal İnternet - Telkotürk
Rakipsiz müşteri odaklı bir yaklaşımla hareket eden firma, internet servis sağlayıcılarından da bu yönüyle ayrışmaktadır.

2. Kısıtlama yok

Yapay Zeka ile Kolay Abonelik

Telkotürk firmasını rakiplerinden ayıran ve bir adım öne geçiren yeni bir uygulaması çok yakında hizmetinizde olacak! Yapay zeka ile en kolay abonelik, en güvenli haliyle Türkiye`de ilk defa Telkotürk`te!
Yapay Zeka ile Kolay Abonelik - Telkotürk
Yapay Zeka ile Kolay Abonelik - Telkotürk
İnternet kullanıcılarının hayatına yepyeni kolaylıklar sağlayacak Telkotürk`ün birkaç tane uygulaması şu şekildedir:
SMS ile mobil uygulama linkinin gönderilmesi
Uygulama ile çipli T.C kimlik kartının onaylanması,
Kimliğin telefonun arka bölümüne yaklaştırma,
Telefonun ön kamerasına yüzünü gösterme,
Görüntülü görüşme ile aboneliğin onaylanması,
Adımlarını takip ederek çok kısa sürede abonelik işlemlerini yapabilir, yorucu ve ağır prosedür yükünden de kurtulabilirsiniz.

Kesintisiz Altyapı

Türkiye`nin her yerine ulaşan yedekli altyapı (Türk Telekom Veri Akış Erişim Modeli)
Kesintisiz Altyapı - Telkotürk
Kesintisiz Altyapı - Telkotürk

Limitsiz ve Kotasız Modelleme

Kullanımlarda sınırlama ve limitleme bulunmayan özgür iletişim teknolojisi.

Limitsiz İnternet - Telkotürk
Limitsiz İnternet - Telkotürk

Kolay Tarife

Pazarlama hileleri olmayan, net rakamlar ve basit tarife modeli. TelkoTürk`te “,99” yok!
Kolay Tarife - Telkotürk
Kolay Tarife - Telkotürk

En Yüksek Hız

Telkotürk, tüm tarifelerde alt yapının izin verdiği en yüksek hızda internet hizmeti sunar.
En Yüksek Hız - Telkotürk
En Yüksek Hız - Telkotürk

Telkotürk’ün başarıları;

Henüz ilk yılında 20.000+ müşteri edinimi ve %1’in altında müşteri kaybı oranı ile sektöründe bir ilke imza atması,
Tam otomasyon abonelik süreci ile abonelik süreçleri hata oranında %80 iyileştirme sağlaması,
Bireysel İnternet sektöründe kendini ispat eden Telkotürk kurumsal pazardaki telekomünikasyon hizmeterinin yanında sahip olduğu BULUTTÜRK markası ile yine teknoloji üretmekte ve birçok yenilik sunmaktadır;
Sağlıklı internet paylaşımı için Loglama ve Hot-spot yazılımları,
Çağrı merkezi ve santral yazılımları,
Siber güvenlik ve fire-wall yazılımları,
Veri merkezi sanallaştırma hizmetleri ile;
Uçtan uca hizmet anlayışı ile her geçen gün başarı hikayelerine bir yenisini eklemektedir.

Telkotürk İletişim

Telkotürk ile güvenli ve hızlı internet hizmeti almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından arayarak konunun uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz. Açık adreste de ziyaret ederek varsa sorularınıza yanıt alabilir, abone olmadan önce ön bilgiye sahip olabilirsiniz.
Telkotürk İletişim
Telkotürk İletişim
Tel: 
Adres: 
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul
TeknoMina Bilişim

1 Yorumlar

  1. Telkotürk İletişim
    Telkotürk ile güvenli ve hızlı internet hizmeti almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından arayarak konunun uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz. Açık adreste de ziyaret ederek varsa sorularınıza yanıt alabilir, abone olmadan önce ön bilgiye sahip olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski