İlk Sayfa İçin SEO

Google İlk Sayfada Yerinizi Almak İçin SEO Çalışmanızı Biz Yapalım

Google ilk sırada yer almak için seo çok önemlidir. Web sitesi olan kişilerin ilk hedefi ilk sıralara kısa zaman içinde ulaşmaktır. Elbette ki yüzlerce site arasından rakiplerinizin üzerinde bulunmak kolay olmayacaktır.
İlk Sayfa İçin SEO
İlk Sayfa İçin SEO

Peki ilk sırada yer almak için ne yapabilirsiniz?  Birçok içerik mevcut, google bunu nasıl ayırt eder ve sizi üst sıralara taşımak için seçer?  Bing, yandex ve aynı zamanda goggle bazı kriterler istiyor. Bu kriterlere sahip olan web sitelerini ise; üst düzeylere çıkarıyor.  En önemli kriter seodur.  Eğer tam anlamı ile seo yapılır ise sitenizin yükselmesi büyük olasılıktır.

İlk Sayfada nasil cikilir
İlk Sayfa Neden Önemli

·         Adwords reklamları

·         Etiketleme

·         Özgün içerik

·    Backlink gibi uygulamalar tam anlamı ile yapılır ise bu siteniz için avantajı olacaktır.

Öncelikle analizişlemini gerçekleştirmelisiniz. Analiz yapıldıktan sonra siteniz için tamamen özgün olan içeriklerin yapılması şarttır. İçerik hazırlarken içeriğin daha önce hiçbir sayfada kullanılmış olmaması ve aynı zamanda kopya çıkmaması önemlidir.  Kopya içerikler girildiğinde iste bu durumdan olumsuz bir şekilde etkilenir ve sitenin ilk sıralara çıkması ise imkânsız olur. İçerikler ile menü başlıkları birbiri ile uyum içerisinde olmalıdır. Hedef kitle bu içeriklere girdiğinde aradıkları bilgiye ulaşım sağlamalıdır. Daha sonra link verebilirsiniz. Link verdiğiniz de hedef kirlenin dikkatini daha kısa zaman içerisinde çekersiniz.

Google da İlk Sayfaya Çıkmak Nasıl Belirlenir?

İlk sayfa Seo nasıl yapılır
İlk Sayfa Seo Nasıl Yapılır
Çok fazla internet sitesi mevcuttur. Her birinin kurulum amacı ise; ilk sıralara en kısa zaman içerisinde çıkmaktır. Fakat bu kısa zamanda olmayabilir ve büyük emek harcamanız gerekir. Peki google da ilk sayfaya çıkmak naısl belirlenir. Bu durum bir çok sebebe bağlı olarak dğeişir.  Öncelikle sitenin alt yapısının son derece güçlü olması gerekir. Yavaş bir site hiçbir zaman ilk sıraya çıkamaz. Eğer sitenin alt yapısı sağlam olur ise sitenin hızı da yüksek olur. Siteye girilen içeriklerin kaliteli ve aynı zamanda özgün olması şarttır. Domain tercih ederken siteniz için en uygun olan domaini tercih etmelisiniz.  Son olarak ise içeriklerinize link ekleyebilirsiniz. Bu etmenler sitenizin yüksek düzeye çıkmasına yardımcı olur.

Seo ile ilgili daha fazla detay için https://teknomina.com/index.php/category/seo/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TeknoMina Bilişim

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski