Çağımızda verimlilik o kadar önemli hale geldi ki yazılım dünyası, kurumların verimliliğini artırmak ve iş yapış şekillerini değiştirmek için bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle değişim içinde. Dünyada bu yeni trendi takip eden şirketlerin, firmaların ve işletmelerin sayısı hızla artıyor. Kurumsal web sitelerini kurarak büyük adım atan işletmeler kendi istedikleri şekilde Kurumsal Yazılım tercih etmektedir.

Kurumsal Yazılım
Yazılımın olmadığı dönemlerle bugünü kıyaslarsak, iş zekasından ERP’ye, CRM’den e-işlere kadar birçok yeniliğin süreçleri ne denli kolaylaştırdığını göreceğiz. Kurumsal yazılımların faydaları saymakla bitmez.

İşletmelerin iş süreçlerine sağladığı destek ve verimliliklerini en üst düzeye çıkardığı tartışmasız bir gerçek. Ülkemiz de bu alanda çok mesafe kat etti ama hala bazı eksikliklerimiz yok değil. Ülkemiz ekonomisinin büyük bölümünü oluşturan KOBİ’lerin yazılım ve bulut gibi teknolojilere hala uzak durmaları hanemize eksik yazılan konuların başında gelmektedir.

Kurumsal Site Yazılımı- Kurumsal Site Tasarımı-Teknomina com

Markalara Özel Kurumsal Yazılım Geliştirme

  • Güvenlik Açıklarına Çözüm!

Kişisel verilerin yanı sıra kurumsal verilerin de kolay bir şekilde  hacklendiği günümüzde, siber savaş ve saldırılar, fidye yazılımı kaynaklı kayıplar derken birçok güvenlik sorunu işletmeleri bu alana yatırım yapmaya yöneltti. Arka arkaya yaşanan sıkıntılar işletmeler için motive edici olsa da bu sorunları önceden görüp vizyoner bir planlama ile ilerleyen kişi ve kurumlar rekabet ettikleri alanda bir adım öne geçmeyi başardı.

Bu söylediklerimiz sadece güvenlik konusunda değil, ERP ’den CRM ’e, İnsan Kaynaklarından iş zekasına kadar birçok alan için geçerli. Burada asıl sorunun cevabı, hangi ölçekteki işletmelerin ne tür yazılımlar kullanması gerektiği ile ilgili oluyor. Aslında bu sorunun yanıtı çok basit. Günümüzde 25 kişilik bir işletmenin milyon dolarlık bir ERP yazılımı kullanamayacağını herkes biliyor ve dahası bütçeler konuşulduğunda bunun imkansızlığı da karşımıza çıkıyor. Tabii bu örnek Türk ekonomisi için geçerli. Ama bizim konumuz yurt dışında 25 kişilik olup da milyar dolar seviyelerinde cirolar gören şirketler değil.

Kurumsal Site Yazılımı- Kurumsal Site Tasarımı- Kurumsal Site Uygulamaları- Teknomina com

Kurumsal Site Uygulamaları

  • Peki Nedir Kurumsal Yazılım?

Şirketlerin yazılım seçerken ihtiyaç tespitini doğru belirlemeleri gerekiyor. Mutlaka kurumsal ölçekte bir şirketle ile çalışmaları gerekiyor. İhtiyaçların doğru tespit edilmesi şirketleri ekstra maliyetten de kurtarmış olur. Burada şirketlerin tercihi iki türlü olabilir: Şirket yazılımı kendi sistemine uyarlamak da isteyebilir, ya da hazır bir platform üzerinden kendisine en uygun yazılımı geliştirebilir. Netice itibariyle bu hareketle işletmeler, internet, altyapı, güvenlik ya da iş yapış modelleri gibi alanlarda yatırım ihtiyaçlarını belirleyerek en doğru yatırımları en uygun maliyetlerle yapabilir hale gelebilecek.

Bulut teknolojisine son dönemlerde ilgi artarak devam ediyor. Şirketler neredeyse tüm kurumsal yazılım ihtiyaçlarını ,ERP’den iş zekâsına kadar, ya dış kaynak yoluyla alıyor ya da tamamen buluta taşıyor.  Çağımızda hızla değişen ve gelişen bulut teknolojilerine olan güvenin artmasıyla hızla yükselen bu eğilimle birlikte bulut özelinde faaliyet gösteren yeni girişimler de ekonomimiz içindeki yerini alıyor.

Rekabette geri kalmamak için; şirketlerin, işletmelerin ve firmaların teknoloji eğilimlerini yakından takip etmesi hayati önem taşıyor. Her işletme dijitalleşmenin yadsınamaz bir gerçek olduğu dönemde, yeniliğe açık olmalı ve değişime ayak uydurmalıdır.

TeknoMina Bilişim İletişim

Kurumsal yazılım desteği almak istiyorsanız sektörün lider firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul

Tel: 0532 069 92 44

Email: info@teknomina.com