İnternet Arıza

İnternet Arıza Neden Olur?

Evinizde kullandığınız internette sorun mu yaşıyorsunuz? İnternet arıza kaynağını bulamadınız mı? Artık bir çözüm var: Telkotürk ile hemen iletişime geçebilirsiniz. İnternet bağlantınızı etkileyen bir dizi faktör olabilir. Birincisi ve büyük olasılıkla ekipmanınızla ilgili sorunlardır.
İnternet Arıza - Telkotürk
İnternet Arıza - Telkotürk
Modeminizi/yönlendiricinizi yeniden başlatmak sorunu çözmelidir. İnternetinizin sürekli kesilmesinin diğer nedenleri arasında yetersiz hızlar, ağ tıkanıklığı ve sert hava koşulları yer alır. Uzun yıllardır tecrübeli bir ekip ve son derece modern ekipmanlarla hizmet veren Telkotürk, internet arızanın nedeninin hemen tespit eder, çözüm geliştirir ve internetinizi hiçbir sorun yaşamadan kullanmanızı sağlar.
İnternet Arıza Neden Olur? - Telkotürk
İnternet Arıza Neden Olur? - Telkotürk

İnternet Kesintisinin Anlamı Nedir?

Birçok kişi internette kesinti yaşamaktan şikayet etmektedir. Bir anda donabilir, video indirirken hata verebilir veya tamamen bağlantı kesilebilir. Peki bu durumda ne yapmalıyız? Panik yapmanıza gerek yok.Yapmanız gereken tek şey size bir telefon uzakta olan Telkotürk ile iletişime geçmektir. İnternet kesintisi veya internetin kapanması, internet hizmetlerinin tamamen veya kısmen arızalanmasıdır. Sansür, siber saldırılar, afetler, polis veya güvenlik hizmetleri eylemleri veya hataları nedeniyle oluşabilir.
İnternet Kesintisinin Anlamı Nedir? - Telkotürk
İnternet Kesintisinin Anlamı Nedir? - Telkotürk

İnternet Sorunlarının Çözümü Nelerdir?

Eğer internet bağlantınızda bir sorun yaşıyorsanız her şeyden önce sorunun kaynağını bulmaya çalışın. Eğer sorunun kaynağını tespit edemiyorsanız Telkotürk müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek internet arıza kaydı oluşturmalısınız. 

İnternet arızaları, internet hizmeti sunucusu, modem veya router gibi internet bağlantınızı etkileyen donanım bileşenlerinde meydana gelen sorunlar veya internet servis sağlayıcınız Telkotürk’ün ağındaki genel bir sorundan kaynaklanabilir.

İnternet arızaları şu belirtilerle kendini gösterebilir:

İnternet arızaları genellikle internet servis sağlayıcınızın teknik desteği tarafından çözülebilir. İlk olarak, modem ve router’ınızın bağlantılarını kontrol edebilirsiniz. Eğer bir problem gözükmezse, internet servis sağlayıcınızın teknik desteği ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

İnternet bağlantı hatasına ne sebep olur?

Fiziksel Bağlantı Sorunlarını Kontrol Edin

Bazen internet bağlantısı, gevşek veya takılı olmayan bir ağ kablosu, modem veya yönlendirici gibi basit şeyler nedeniyle başarısız olabilir. Bir kablosuz ağ üzerindeyseniz, bilgisayarınızın kablosuz ağ arabirim kartı kapalı olabilir.

Pek çok internet sorunu, modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatarak hızla giderilebilir. Her zaman denenmeye değer kolay bir düzeltmedir. Modeminizi ve yönlendiricinizi yeniden başlatmak için güç kablosunu 10 saniyeliğine prizden çekin ve tekrar takın. Ekipmanın yeniden başlatılması birkaç dakika sürecektir.
İnternet Sorunlarının Çözümü Nelerdir? - Telkotürk
İnternet Sorunlarının Çözümü Nelerdir? - Telkotürk

Telkotürk İnternet Arıza İletişim

İnternet arıza ile ilgili yaşadığınız her türlü problemi Telkotürk`e bildirebilirsiniz. Arıza kaydını oluşturduktan sonra lütfen iletişim kanallarınızı açık tutunuz. Teknik ekip sizinle iletişime geçecek ve arızayı giderek internetinizi sorunsuz kullanmanızı sağlayacaktır.

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15
Ümraniye/İSTANBUL

Telefon:
0850 330 30 33

İnternet Hız Testi 


TeknoMina Bilişim

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski