Gigabit İnternet

Gigabit İnternet Nedir?

Veri akışının fiber optik kablolarla sağlandığı, gigabit geniş bant bağlantısı, saniyede 1 gigabit (Gbps), saniyede 1.000 megabit (Mbps) veya saniyede 1 milyon kilobit (Kbps) maksimum bağlantı hızı sunan bir internet hizmet türüne gigabit internet denir. Telkotürk ile bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız hemen iletişime geçiniz.
Gigabit İnternet - Telkotürk
Gigabit İnternet - Telkotürk

Gigabit İnternetin Fark Yaratır Mı?

Gigabit internetin en büyük farkı, geniş bant bağlantısıyla veri akışının sağlanmasıdır. Saniyede 1 gigabit (Gbps), saniyede 1.000 megabit (Mbps) veri akışının sağlanması ve çok hızlı olması en ayırt edici özelliklerinden bir tanesidir. Yeni bir internet hizmeti olması ve veri akışının beklenenden çok daha hızlı sağlanması, kısa sürede gigabit internetin kullanıcılarının taleplerinin artmasına neden oldu.
Özellikle fiber optik kabloların kullanıldığı bu internet hizmeti, ülkenin her yerine hızlı bir şekilde yayılmaya başladı. Telkotürk ülke genelinde kısa sürede kurduğu alt yapısıyla müşterilerine gigabit internette hizmet sunan servis sağlayıcılarının başında gelmektedir.
Gigabit İnternetin Fark Yaratır Mı? - Telkotürk
Gigabit İnternetin Fark Yaratır Mı? - Telkotürk

Telkotürk İnternet İletişim

Siz de gigabit kullanmak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçerek abonelik işlemlerine başlayabilirsiniz. Telkotürk size sadece bir telefon kadar uzak! Daha fazla vakit kaybetmeden hemen şimdi Telkotürk ile internetin keyfini doyasıya yaşayın.
Telefon
0850 330 30 33
Adres:
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15 Ümraniye/İSTANBUL
TeknoMina Bilişim

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski