İnternet Arıza Telkotürk

İnternet Arıza Telkotürk

 İnternet arıza Telkotürk uzman destek ekibiyle yedi gün yirmi dört saat aktif hizmet vermekte. 
Telkotürk 81 ilin tamamında altyapısı bulunan internet veri akışında, sizlerin kurumumuza bildirdiği problemlerde, deneyimli ve uzman ekip kadrosu ile özen ve ivedilikle arıza kontrol edilir. Ortaya çıkan sorunlar çözüme ulaştırılırken kendi konfor alanınızdan ayrılmadan kaliteli hizmet almaya devam edebilirsiniz.
Karşılaştığınız problemlerde, ekiplerimize web sitemizde bulunan iletişim kısmından, destek hattımızdan bizlere hem mail yoluyla hem de telefon aracılığıyla 7/24 ulaşabilirsiniz.

Arıza İşlemleri Telkotürk

Evinizde bulunan internette, modem arıza, internet arıza veya wifi arıza vb. sorunlarda İşlem yapmak için Telkotürk web sitemizden istediğiniz herhangi bir işlemi yapabilirsiniz. Çözemediğiniz veya halledemediğiniz bir problem için web sitemizde bulunan iletişim kısmından hem mail hem de telefon numarası üzerinden 7/24 destek hattımıza ulaşabilirsiniz.
Ariza-Islemleri-Telkoturk-Istanbul-Internet-Ariza-Telkoturk-net
Ariza-Islemleri-Telkoturk-Istanbul-Internet-Ariza-Telkoturk-net

Arıza Çözme Telkotürk

Evinizin internetinde bulunan herhangi bir modem arıza, internet arıza vb. gibi problemlerde deneyimli ve uzman ekibimiz arızayı çözerken, sizlere de aynı zamanda çözümler sonrası bulunan arızanın açıklayıcı bir şekilde sebebini belirtir ve problemin nasıl çözüleceğini sizlere iletilir.
Ariza-Cozme-Telkoturk-Unraniye-Internet-Alt-Yapi-Hizmetleri-Telkoturk-net
Ariza-Cozme-Telkoturk-Unraniye-Internet-Alt-Yapi-Hizmetleri-Telkoturk-net

İnternet Arıza Telkotürk İletişim

Kaliteli, hızlı, kapsayıcı ve uygun internet hizmeti sunan Telkotürk’ ten destek alarak arıza işlemine son vermek için iletişime geçebilirsiniz.
Adres: 
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15 Ümraniye/İSTANBUL
Telefon: 0850 330 30 33


TeknoMina Bilişim

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski