Neden SEO Yaptırmalıyım?

 Neden SEO Yaptırmalıyım?

Neden SEO Yaptırmalıyım? sorusuna vereceğiniz cevap aslında sizin markanıza verdiğiniz önemi gösterir.
Neden SEO Yaptırmalıyım?
Neden SEO Yaptırmalıyım?

SEO kavramını  basit bir giriş ile açıklama yapacak olursak; Arama motoru optimizasyonları (bu arama motorları Google, Bing, Yandex vs. gibi), web sitelerinizi dijital arama motorlarının daha rahat bir şekilde anlayabilmesine bir başka deyişle “taramasına” olanak sağlayacak biçimde arama motorlarının formatına yani kriterlerine uygun şekle getirilerek “web sitenizin optimize edilmesi” hedeflenen sitenize içeriğine yönelik anahtar kelimelerinize ait arama motoru aramalarında ilk sayfaya çıkarılması işlemi şeklinde tanımlayabiliriz.
SEO Nedir veya Açılım Nedir
SEO Nedir veya Açılım Nedir

Peki SEO Nedir veya Açılım Ne Anlama Gelmektedir?

SEO kelimesi İngilizce bir kavramın kısaltılmış halidir. Türkçede kısaca SEO ( İngilizce açılımı ise; Search Engine Optimization) olarak karşımıza çıkmaktadır. Arama motorları arama sonuçlarının doğru bir şekilde çalışması için bazı ipuçları verirler. Böylece en azından nelerin yapılacağı veya yapılmayacağı konusunda bizlere ön bilgiler sayesinde çalışma imkanı verir.  Dijital ağ dünyasında günlük yaşam ile neredeyse iç içe geçmiş bir çağdayız.

https://teknomina.com/index.php/2021/12/25/neden-seo-yaptirmaliyim/

Şüphesiz internet vazgeçilmez bir hal aldı hayatımızda. Bu durumu göz onu aldığımız zaman, SEO`nun ciddiyetinin farkında olmalıyız. Geçmişte Dijital pazarlamanın bir alt kolu olan SEO, günümüzde ise dijital pazarlama alanında trend olarak yerini aldığını söyleyebiliriz.

Arama Motorları
Arama Motorları
Yukarıdaki temel açıklamalardan yola çıkarak sitelerinize Neden SEO Yaptırmalıyım? sorusunun  cevabını maddeler halinde verelim.

Arama motorlarında ilk sayfalarda yer almak istiyorsanız,

Rakiplerinize göre bir daha adım daha önde olmak istiyorsanız,

Faaliyet alanınıza göre daha çok müşterilere ulaşma düşünceniz varsa,

Kurumunuzu / işletmenizi / firmanızı dijital dünyada bir marka haline getirme düşüncesinde iseniz,

Sektörünüz de kazananlardan yana yerinizi almak ve sektör de rakiplerinizi geride bırakıp daima önde olmak istiyorsanız.

SEO yaptırmanız durumda yukarıda gerçekleşmesini istediğiniz durumları bir hayalden ibaret değil de gerçekleştirmeye yönelik bir çalışma içerisinde olduğunuzu göreceksiniz. TeknoMina Bilişim TeknoMina Bilişim

TeknoMina Firması, uzman SEO kadrosuyla Neden SEO Yaptırmalıyım? sorusuna sitelerinizi arama motorlarında üst sıraya taşıyarak cevap verir.Teknomina firması her zaman sizinle olacaktır. Sizden gelecek teklifler doğrultusunda ekibimiz daima yanınızda olacaktır.

TeknoMina İletişim

Seo yaptırmak istiyorsanız, Türkiye`nin en iyi SEO ekibiyle tanışmalısınız.

Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul

Tel: 0532 069 92 44

Email: info@teknomina.com

TeknoMina Bilişim TeknoMina Bilişim

2 Yorumlar

  1. gerçekten çok faydalı bilgiler.

    YanıtlaSil
  2. SEO yaptırdığım firma beni kandırdı. Sıralamaya sokmadığı gibi paramı da iade etmedi. Sizinle görüşmek istiyorum.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski